Caudalie Vinosource-Hydra Masque-Crème Hydratant

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Caudalie

Formulimi

maskë

Masa

75 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,540.00

Maskë me efekt hidratues dhe qetësues për lëkurën.
75 ml

Produkte në ofertë