Caudalie Resveratrol-Lift Crème Tisane de Nuit

Informacion për produktin

Veprimi

anti-rrudhë, hidratues/ushqyes

Marka

Caudalie

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L6,250.00

Përkujdesje hidratuese dhe antirrudhë me resveratrol dhe kolagjen vegan, specifike për natën.
50 ml

Produkte në ofertë