BEURER MEDICAL PULSE OXIMETER

Informacion për produktin

Marka

Beurer

Formulimi

oksimetër

I përshtatshëm për

të rritur

L6,820.00

Oksimetër për matjen e përqindjes së oksigjenit në gjak dhe frekuencës kardiake (pulsit)

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.