BABÉ Roll-on Deodorant

Informacion për produktin

Veprimi

anti-djersë

Marka

BABÉ

Formulimi

solucion

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

trupi

Kategori:

L1,547.00

Deodorant unisex për lëkurë sensitive dhe delikate.
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.