ATC-Lule Kamomili

Kategori: ,

L190.00

Kamomili eshte nje nga bimet mjekesore me te njohura dhe te perdorura si nje qetesues natyror mjaft efikas. Ul flatulencen (fryrjen) dhe qeteso spazmat e muskulatures. Gjen perdorim ne problemet e diarrese, te infeksioneve urinare, per te permiresuar djersitjen dhe diurezen dhe eshte nje caj mjaft i shijshem dhe relaksues per tu konsumuar cdo dite. Kamomili qeteson irritimin e sistemit nervor dhe perdoret per shpelarjen e syve te irrituar, kunder problemeve te lekures, infeksioneve ne vesh dhe djegieve te lekures duke pershpejtuar procesin e rigjenerimit.

Produkte në ofertë