ATC-Çaj MAM (për nënat e reja)

Kategori: ,

L190.00

Përbërja: Bar qerbashi, fletë hithre, kopër të egër, glikanxo, borzilok, verbene herbe, etj.

Vetitë kuruese: Ky çaj përmban bimë mjeksorë përbërësit aktivë të të cilave nxisin formimin dhe sektretimin e qumështit tek gratë me fëmijë në gji. Bari i qerbashit përmban alkaloidin galeginë, glukokinë, glikozidin, dhe ndihmon, rrit aktivitetin e gjendrave të qumështit. Këshillohet si laktagog, për nënat me fëmijë në gji që nuk kanë sasi të mjaftueshme qumështi. Fleta e hithrit nxit formimin dhe sekretimin e qumështit nga përmbajtja me glukokinë, fitoncide, klorofil, karotinë, vitamina B2, A, C dhe K, kripa e potasit, silicium etj të nevojshme për organizmin e nënës dhe fëmijës. Kopra e egër, farat e glikanxos dhe kumini i livadheve veprojnë te gjendrat e qumështit duke ndikuar në shtimin e sasisë së qumështit tek nënat me fëmijë në gji.

Përgatitja: Një lugë gjelle me përzjerjen, hidhet në një filxhan me ujë të valuar, të porsa hequr nga zjarri, mbulohet me kapak dhe lihet për dhjetë minuta. Kullohet dhe pihet i ëmbëlsuar ( rekomandohet me mjaltë ). Merren dy deri në tre çaj në ditë sipas nevojës.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.