Aptamil Pronutra Advance Pre – 800 gr

Informacion per produktin

Aptamil Pronutra Advance pre

Qumesht formule

Marka :MILUPA

Formulimi : Pluhur

Sasia :800 gr

Mosha : 0 – 6 muaj

L2,800.00

Pershkrimi:

“Shenim i rendesishem“ Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.Kujdes !Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun!

Aptamil Pronutra Advance Pre -Formulë foshnjore 800gr Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre – nga lindja deri 6 muaj. Rekomandohet të përdoret në javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1.Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2). Ingridientët:

Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara) .

Alergjenë: qumështi, peshku, soja.

Vlera ushqyese ne 100ml qumësht të përgatitur Energji 276 kj /66 /kcal ; Yndyrna 3.4g prej te cilave: (te ngopura 1.5 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.6g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg); Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.6g prej te cilave: ( GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 58?g, Vitamine D 1.6?g, Vitamine E 1.1mg, Vitamine K 5.8?g, Vitamine C 9.2mg, Vitamine B1 0.06mg, Vitamin B2 0.14mg, Vi­tamin B3 0.43mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 14?g, Vitamine B12 0.17?g, Biotine 1.7?g, Acid Pantotenik 0.53mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 71mg, Klorid 52mg, Kalcium 60mg, Fosfor 41 mg, Magnez 5.4mg, Hekur 0.53mg, Zink 0.48mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.003mg, Fluor ? 0.006mg, Selen 3.0?g, Jod 13?g , L-karnitine 2.1mg, Koline 22mg, Taurine 5.4mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g Doza standarte: 100 ml Aptamil Pre Pronutra ADVANCE = 90 ml ujë 3 luge matëse Paketim në Eazy Pack 800gr.

Udhezime pergatitjeje:

Hapi 1. Lani duart dhe sterilizoni te gjitha mjetet.
Hapi 2.Zieni ujin dhe lereni te ftohet deri ne 40° C dhe matni sasine e ujit qe duhet (sipas udhezimit) ne shishen e sterilizuar.
Hapi 3. Perdorni vetem lugen dozuese brenda kutise. Per te matur sakte pluhurin sheshoni sasine e tij me nje thike te paster deri tek niveluesi.
Hapi 4.Shtoni sasine e duhur te pluhurit ne shishe sipas tabeles udhezuese ne kutine e qumeshtit.
Hapi 5.Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht per 10 sekonda derisa pluhuri te jete tretur. Levizja rrotulluese nuk mjafton per trejten e qumeshtit.
Hapi 6.Ftojeni ne uje te rrjedhshem.Kontrolloni temperaturen e qumeshtit tek kyci i dores (rreth 37°). Ushqejeni femijen menjehere brenda 1 ore.

Produkte në ofertë