Aptamil 2 i lengshem-6-12 muajsh

Aptamil 2 i lengshem

Qumesht formule

Marka : MILUPA

Formulimi : I lengshem

Sasia :200 ml

Mosha : 6-12 muaj

L300.00

Peshkrimi: Aptamil i lengshem per bebe 6 – 12 muajsh

SHËNIM I RËNDËSISHËM“ Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.Kujdes :Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun!

Formulë e vazhdimit në formë të lëngshme
Bazuar në 40 vjet kërkime në shkencën e hershme të jetës.
Paketuar në një atmosferë mbrojtëse.
Nutricia dhe Aptamil® janë marka tregtare të regjistruara.
Nutricia sjell shkencën në jetën e hershme
Formulimi ynë i patentuar
Zëvendësues i qumështit të gjirit me përzierjen tonë unike të përbërësve
I përshtatshëm për ushqim të kombinuar ose shishe
Gati për të ushqyer
Sterilizuar nga UHT
Madhësia e paketës: 200ML

Produkte në ofertë