Aptamil 1 i lengshem-0-6 muajsh

Aptamil i lengshem

Qumesht formule

Marka : MILUPA

Formulimi : I lengshem

Sasia :200 ml

Mosha : 0-6 muajsh

L300.00

Peshkrimi: Aptamil 1 i lengshem per bebe 0-6 muajsh.

SHËNIM I RËNDËSISHËM“ Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e foshnjave dhe të fëmijëve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera.Kujdes :Përpara se të vendosni të plotësoni ose të zëvendesoni ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun!

Formulë e vazhdimit në formë të lëngshme
Bazuar në 40 vjet kërkime në shkencën e hershme të jetës.
Paketuar në një atmosferë mbrojtëse.
Nutricia dhe Aptamil® janë marka tregtare të regjistruara.
Nutricia sjell shkencën në jetën e hershme
Formulimi ynë i patentuar
Zëvendësues i qumështit të gjirit me përzierjen tonë unike të përbërësve
I përshtatshëm për ushqim të kombinuar ose shishe
Gati për të ushqyer
Sterilizuar nga UHT
Madhësia e paketës: 200ML

Përbërësit: Ujë, Laktozë (nga qumështi), Vajra bimore, lecitinë soje, vaj peshku, fosfat kalciumi, kloid kaliumi, citrat

kaliumi, hidroksid kaliumi, citrate natriumi, inositol, klorid magneziumi, L-karnitinë, Acid pantotenik,

Antioksidant, Nikotinamid, Karbonat Kalciumi, përmban Vitamina (B2, B1, B6, A, E, C, D3), Acid folik, biotinë, GOS, etj.

Alergjentët: qumështi, peshku, soja

Udhezime pergatitjeje:

Hapi 1:Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet sipas udhëzimeve të dhëna.

Hapi 2:Tundeni shishen mirë. Hidhni sasinë e kërkuar të qumështit në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3:Mund t’ia jepni bebes  në temperaturë dhome, ose ta ngrohni  nëse dëshironi. Nëse do ta ngrohni, kontrolloni temperaturën e ushqimit.

Hapi 4:Për arsye higjenike, qumështi i mbetur në shishen e ushqimit duhet të derdhet gjithmonë brenda 2 orësh.

Produkte në ofertë