Aesthetico Suncare Sensitive SPF 30

Informacion për produktin

Veprimi mbrojtës
Marka Aesthetico
Formulimi emulsion
Masa 150 ml
Tipi i lëkurës për çdo lëkurë
Specifik për trupi
Spf i lartë SPF 30
I përshtatshëm për të rritur

L3,710.00

Emulsion me faktor mbrojtës 30 për trupin dhe fytyrën.
150 ml

Produkte në ofertë

Aesthetico Suncare Sensitive SPF 30