Aesthetico Revitalizing Foam

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoljues, pastrues

Marka

Aesthetico

Formulimi

shkumë

Masa

125 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

ë rritur

Kategori:

L2,320.00

Shkumë pastruese me acid glikolik dhe efekt antirrudhë.
125 ml

Produkte në ofertë

Aesthetico Revitalizing Foam