Aesthetico Revitalizing Cream

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Aesthetico

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,600.00

Përkujdesje hidratuese në formë kremi dhe maske, specifike për lëkurë të thatë.
50 ml

Produkte në ofertë

Aesthetico Revitalizing Cream