Aesthetico Fruit Complex Plus C Face Cream

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoljues

Marka

Aesthetico

Formulimi

krem

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,960.00

Krem nate trajtues me 8% acide frutash dhe vitaminë C.
30 ml

Produkte në ofertë

Aesthetico Fruit Complex Plus C Face Cream