Aesthetico Foot Care Cream

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes

Marka

Aesthetico

Formulimi

krem

Masa

100 ml

Specifik për

këmbët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,860.00

Krem ushqyes për këmbët dhe thonjtë.
100 ml

Produkte në ofertë

Aesthetico Foot Care Cream